Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2017

Excursió al Museu del Xocolate

Imatge
Hui hem anat d'excursió a la fàbrica-museu de xocolate de Sueca. Hem aprés moltes coses! Si ens pregunteu us podrem explicar d'on ve el xocolate blanc, per què no es pot cultivar cacao a Espanya, quins ingredients fan falta per fer xocolate negre... Ens han explicat estes coses i moltes més, hem vist algunes màquines actuals i antigues i, fins i tot... ens han regalat un billet daurat com el de Willy Wonka!!! Veure totes les fotos de la visita al museu

Visita a l'espai

Imatge
Els nostres companys de 2n D han organitzat una exposició sobre l'espai a la seua classe i ens han convidat a visitar-la. Hem anat i ens han explicat moltes coses interessants sobre el Sistema Solar i l'Univers. Veure totes les fotos!

"SuperLola y Lalo, el príncipe rosa"

Imatge
Súper Lola i el Príncep Lalo són un exemple de petits i valents herois amb les idees clares. Saben el que els agrada i el que volen fer amb la seua vida. Estos vídeos coeducatius ens fan aprendre que tenim dret a créixer en llibertat, en un món on es respecten els nostres gustos personals.

Càlcul mental amb "Connecta 4"

Imatge
Practiquem el càlcul mental amb jocs com el nostre particular "Connecta 4". Hem aprés a jugar observant la partida entre Esther i Mª José. Després, per parelles, hem jugat unes quantes partides. Per jugar cal tirar dos daus, sumar les puntuacions i acolorir el resultat en el tauler per torns intentant fer 4 en línea. Qui diu que les mates són avorrides? Ens encanta practicar les sumes així!!!