Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2018

Grups interactius 23 de maig

Imatge
El dimecres passat en grups interactius tinguérem moltes novetats! Estrenàrem el clàssic joc alemà de "El frutal" però al nostre estil, ja que hem afegit targetes amb preguntes de valencià, matemàtiques, naturals i socials que ens serveixen per a repassar els continguts de tot el curs. Altra de les activitats consistia en un viatge virtual a la Prehistòria per a conèixer els dinosaures de ben prop!!! Veure més fotos

Animació lectora

Imatge
Ahir de matí anàrem al local socio-cultural de Massanassa a gaudir d'una nova sessió d'animació lectora sobre la diversitat familiar. Ens han contat històries xulíssimes sobre famílies de totes les formes i colors. MOLTES GRÀCIES A VIVI I ELENA!!!!!

Concerts musicals didàctics

Imatge
El passat dimecres tinguérem la sort de que uns músics de la banda de Massanassa ens visitaren per a fer un concert musical didàctic a cada classe. Ens van mostrar alguns instruments de vent-metall: trompetes, trompa, trombó i tuba. Ens mostraren la seua forma, com funcionen, com poden sonar, coses que tenen en comú i coses en què es diferencien... A més a més, ens han tocat cançons com "La pantera rosa" i hem pogut preguntar tot allò que la curiositat ens demanava. Una vesprada mooolt interessant! Gràcies per vindre!!!

Fomentant l'autonomia

Imatge
Aquesta vesprada hem dividit la classe en espais on es proposaven diferents activitats d'aprenentatge. Cada xiquet i xiqueta ha pogut anar per la classe triant lliurement on volia participar. Hi haurà temps durant la setmana per anar passant pels diferents espais i realitzar les activitats plantejades, d'entre les quals algunes són obligatòries i altres optatives, per la qual cosa ells mateixa s'han d'anar autogestionant. Pretenem d'aquesta manera fomentar l'autonomia dels xiquets i xiquetes. Hem planificat esta manera d'organitzar l'aula en les sessions on som dues mestres a l'aula. Així podem atendre de manera més individual les necessitats del nostre alumnat en les tasques instrumentals: llengua i matemàtiques, ja que mentres uns aprenen jugant de manera autònoma, altres poden practicar valencià amb el suport de les mestres, per exemple.

Grups Interactius 2 de maig

Imatge
Tornem del pont carregats d'energia... moooooolta energia!!! I si no em cregueu, pregunteu a les voluntàries que participaren ahir als grups interactius a la nostra classe ;) Veure totes les fotos

Lectura en parella

Imatge
El passat dilluns 23 d'abril celebràrem el Dia del llibre amb els nostres companys i companyes de quart curs. Eixírem al pati i llegírem contes amb la seua ajuda. Va ser una activitat diferent, que tenim intenció de repetir per a millorar la nostra lectura.