Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2018

Xarrada formativa Violència 0 des dels 0 anys

Imatge
Amb motiu de la data 25 de novembre de sensibilització contra la violència de gènere, des de les escoles estem organitzant diferents activitats per a previndre la violència des de els 0 anys. En este tema que ens preocupa a tots i totes, cal formar-se en el model dialògic de convivència i per això, les escoles Ausiàs March i Lluís Vives,  vos animem a que el dia 26 de novembre feu un esforç per vindre i participar en la formació que hem organitzat amb l’expert José Luis Chofre . És una formació adreçada a tota la comunitat educativa (famílies, professorat, monitores de menjador, alumnat) i ens donarà estratègies d’actuació per a prevenir resoldre els conflictes i en definitiva millorar la convivència ja que els vostres fills i filles són els futurs ciutadans que van a treballar per aconseguir una societat millor en igualtat. L’AMPA OFEREIX SERVEI DE GUARDERIA PER ALS SOCIS A L’ESCOLA AUSIÀS MARCH.

Vídeos dels jocs viatgers

Imatge
Aquest cap de setmana els jocs viatgers tornen a les vostres cases!!! Ací us deixe els vídeos explicatius per a que els tingueu més a mà. Joc de les casetes : Com descomposar un número Dòminos dels amics del 100 : Com calcular els amics del 100 El circuit (1) : Com sumar amb palets El circuit (2) : Com restar amb palets Creua-números : Com completar encreuats numèrics Fes 1 euro : Com comptar cèntims sobre la taula del 100 Viatge a la Lluna (1) : Com calcular dobles  Viatge a la Lluna(2) : Com calcular meitats 

Grups Interactius i Jocs Viatgers

Benvinguts i benvingudes al nou bloc de la classe!!! Des d'aquesta nova finestra enguany continuarem mostrant-vos com aprenem els vostres fills i filles a l'escola.  Dimecres passat arrancàrem amb els  Grups Interactius  i aprofitàrem per a jugar per primera vegada als nostres  Jocs Viatgers , va ser súper divertit. Es tracta d'un conjunt de 6 jocs diferents que hem preparat per a practicar conceptes matemàtics també a casa: 1. Amics del 100 2. Creua-números 3. Viatge a la Lluna 4. Casetes de descomposició 5. Fes 1 euro 6. Circuit de fòrmula 1 Cada joc anirà a casa el dijous/divendres i haurà de tornar al col·le el dimarts següent . Cada joc inclou tot el material necessari per a jugar i les corresponents instruccions.  Ací us deixe un vídeo de benvinguda. I recordeu... Quant més juguen, més aprenen!