Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2019

Taller Dia de la Pau

Imatge
Enguany hem cel·lebrat el 30 de gener, Dia de la Pau, d'una manera diferent. Els xiquets i xiquetes de les quatre classes de segon hem eixit al pati per treballar junts aquesta vesprada. Hem dissenyat i creat en equips murals que tenien com a tema central la PAU. D'aquesta manera ens anem coneguent més per al pròxim curs i aprenem a arribar a acords respectant les opinions dels altres. Alguns equips han tingut dificultats per coordinar-se, però quina millor manera d'aprendre a fer-ho que fent-ho...? Ací teniu testimoni gràfic del que hem fet i del resultat. Repetirem!            

Vivenciem les taules de multiplicar

Imatge
Començàrem a multiplicar fa temps però encara no ho sabíem. Ara ja li posem nom.  Està demostrat que la millor manera d'adquirir els conceptes matemàtics és vivenciant-los. Ací us mostrem algunes activitats que fem a classe per a interioritzar què és multiplicar i per a practicar i memoritzar les taules. Amb activitats com aquesta aprenem que multiplicar és repetir una quantitat determinada varies vegades. Amb aquest material entenem la propietat commutativa, és a dir, que dóna el mateix resultat multiplicar 5 vegades 7 per exemple, que 7 vegades 5.  Amb el nostre joc de "Viatge a la Lluna" calculem dobles i triples, practicant així les taules del 2 i el 3. Amb "la conga" comptem els passos que donem i cada X passos diem més fort el número corresponent. En este vídeo per exemple vivenciem la taula del 3. Posteriorment, fem "la conga" més silenciosa i diem en veu alta només els números que ens interessen. Així anem memoritzant la taula de multiplicar en

Dia del joguet

Imatge
Com que tornàrem de les vacances de Nadal molt il·lusionats amb els nostres nous joguets, el divendres 13 de gener celebràrem a segon el Dia del Joguet. Cada xiquet i xiqueta va dur un joc per a compartir-lo amb la resta del grup. Va ser molt divertit!