Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2020

Murals cooperatius

Imatge
Hui hem fet murals per equips. Hem utilitzat una de les estructures de treball cooperatiu d'Spencer Kagan: "el full giratori". En cada equip, per torns, hem pensat i escrit paraules que començaren per la lletra que ens havia tocat. Després les hem corregit, retallat i fet un mural amb totes elles. I per acabar l'hem decorat lliurement. Molt més divertit que fer-ho a soletes en una fitxa!

"La oveja esquilada"

Imatge
M'agrada molt este vídeo de l'ovella esquilada perquè, a més de ser molt divertit, ens serveix per a reflexionar sobre la importància d'agradar-nos tal i com som. Sempre és un èxit quan el pose amb un grup, els agrada molt i genera uns debats molts interessants.

Jo tinc... Qui té...?

Imatge
Hem de saber llegir números de totes les maneres però és un poc avorrit fer-ho sempre amb el llibre. Per això hui hem jugat al "Jo tinc... Qui té...?" per a practicar una miqueta.  Primer repartim totes les cartes i comença qui té el 0 preguntant "Jo tinc 0, qui té vint-i-tres?". Després el que té el 23 contesta de la mateixa manera llegint la seua carta, s'alça de la cadira i s'uneix a la conga. I així succesivamente. D'aquesta manera aprenem jugant l'escriptura i ortografia dels números.

Break-out: "La volta al món en 80 dies"

Imatge
 Un dia qualsevol de classe, un desconegut ens va donar una sorpresa molt inesperada ... 'es tractava de Jules Verne !!! Ens va deixar a la nostra pantalla un vídeo amb un missatge en el qual ens explicava que sabia que ens encantaven les aventures, volia compartir algunes amb tots nosaltres. Ens havia enviat a l'escola una caixa misteriosa ben tancada i ens va avisar que si volíem obrir hauríem de superar unes proves i demostrar les nostres habilitats. Va ser bastant difícil però com som tots i totes súper intel·ligents, ho vam aconseguir!   Dins de la caixa hi ha alguns exemplars de el llibre de "La tornada a el món en 80 dies". Així, vam començar amb la lectura d'un capítol setmanal i el seu corresponent Tertúlia Literària Dialógica.

Alphabet Bubble

Imatge
Ací teniu un divertit joc educatiu per a ordinador que ajuda a desenvolupar la consciència fonològica i reforça un poc de vocabulari en anglés. Els xiquets i xiquetes fan esclatar les bombolles per unir les lletres amb les paraules per les quals comencen. Una vegada que es fa la correspondència, es mostra una imatge de la paraula que hi havia escrita. Jugar