Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2020

Espais lliures d'aprenentatge

Imatge
Aquesta vesprada hem dividit la classe en espais on es proposaven diferents activitats d'aprenentatge. Cada xiquet i xiqueta ha pogut anar per la classe triant lliurement on volia participar. Hi haurà temps durant la setmana per anar passant pels diferents espais i realitzar les activitats plantejades, d'entre les quals algunes són obligatòries i altres optatives, per la qual cosa ells mateixa s'han d'anar autogestionant. Pretenem d'aquesta manera fomentar l'autonomia dels xiquets i xiquetes. Hem planificat esta manera d'organitzar l'aula en les sessions on som dues mestres a l'aula. Així podem atendre de manera més individual les necessitats del nostre alumnat en les tasques instrumentals: llengua i matemàtiques, ja que mentres uns aprenen jugant de manera autònoma, altres poden practicar valencià amb el suport de les mestres, per exemple.

Vídeos de valors

Imatge
Vull compartir amb vosaltres altre vídeo dels que viem a classe. Després de veure'ls sempre fem un debat, analitzem el que hem vist i donem la nostra opinió. Moltes vegades, els vídeos ens fan recordar vivències pròpies que ens agrada compartir amb els companys i companyes. Esta és la part més especial. Este curt de Pixar " Pájaros ", al principi ens ha fet molta gràcia. Però després l'hem tornat a vore, analitzant detingudament què és el que va passant realment, i ja no ens ha agradat tant com este grup de pardalets ha tractat al nouvingut. Entre tots i totes hem decidit que si arriba un company nou a la nostra classe el tractarem súper bé! Us convide a veure'l amb els vostres alumnes, fills i filles. Us sorprendrà molt el que us van a contar!

Deures interactius!!!

Imatge
Aquesta és la nostra proposta digital per a practicar a casa els continguts del primer tema de Ciències Naturals. Xiquets i xiquetes de primer, us convidem a jugar amb uns qüestionaris online que hem preparat per a vosaltres. Només cal llegir atentament les preguntes i triar l'opció correcta. Podeu repetir el qüestionari tantes vegades com vulgueu...  A vore si aconseguiu fer-lo perfecte ;) Podeu accedir des de mòbils, tablets i ordinadors amb aquest enllaç. Quan feu clic, us demanarà un CODI de 6 xifres  (el teniu ací baix i es diferent per a cada classe) i després el vostre nom, de manera que puguem identificar el xiquet/a que ha fet els deures . A jugaaaaar!!!! https://quizizz.com/join CODI per a jugar a "El nostre cos 1": 599745 CODI per a jugar a "El nostre cos 2": 984053 No fa falta iniciar sessió per a jugar, ni registrar-se ni descarregar res, encara que existeix una app si ho preferiu. 

El tambor de Cora

Imatge
Ahir anàrem a Castellar, a la Sala Horta, a veure l'obra "El tambor de Cora". Ens va agradar molt perquè la història era molt bonica i també pels efectes especials de llums, colors, música i sons. Ací us deixe el tràiler. Si el veieu amb els vostres fills i filles, ben segur que us contaran moltes coses interessants. Si voleu més informació, feu clic ací:  El tambor de Cora

Elmer

Imatge
La història d'Elmer, l'elefant de colors, ens ensenya que hem d'acceptar-nos tal i com som. Tots i totes som especials!!! Un clàssic que no podeu deixar de treballar a classe ;)