Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2021

Rap ortogràfic

Imatge
Us presentem el nostre miniprojecte de rap que hem creat per practicar l'ortografia de la C i la Z. Estem molt orgullosos . Esperem que us agrade!

El Rover Perseverance arriba a Mart

Imatge
Hui hem llegit una notícia súper imporant! Els vostres fills i filles han eixit hui amb ganes de veure l'aterratge del robot Rover Perseverance al planeta Mart. Si voleu, ho podeu vore ací en directe:

Xarrades d'experts i expertes per videoconferència

Imatge
La situació sanitària de el curs passat, no va a poder evitar que seguim amb el nostre cicle de xarrades de expert i totes. A cada tema que donem de ciències naturals i socials, busquem la connexió amb algun familiar o conegut a què entrevistar o proposar que ens faci una xarrada relacionada amb aquest tema. 

Campanya de conscienciació de l'ús abusiu de plàstics

Imatge
Aprofitant la iniciativa de l'Ajuntament de Massanassa, en la qual ens han repartit bosses de tela per al foment de l'consum en comerços locals, hem decidit organitzar la nostra pròpia per a la conscienciació de l'ús abusiu de plàstics que realitzem en el nostre dia a dia. A partir d'això, se'ns ha ocorregut fer una proposta a les diferents classes de l'escola, perquè cadascuna d'elles difonguen un eslògan juntament amb una foto creativa feta amb les bosses que ens ha proporcionat l'Ajuntament. El nostre ha quedat així: Així, conscienciem a familiars i veïns de la vila a reduir el seu consum de plàstics.