Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2021

"Codi Secret 13 + 4"

Imatge
Amb aquest joc practiquem el càlcul mental amb les operacions bàsiques. Molt recomanable per jugar en família o en clase amb un grupet de companys i companyes. Per jugar, es col·loquen les fitxes de nombres sobre el tauler i els agents (1 per cada jugador) a la primera casella. Per torns, cada jugador tira els 6 daus. Realitzant les operacions que vulgui amb els daus que vulgui, ha d'aconseguir el número que hi ha a la fitxa per la qual ha de passar. A continuació, descarta els daus que ha utilitzat i continua jugant amb la resta: torna a llençar-los i intenta aconseguir el número de la següent fitxa. Si hi ha un donat amb el número que necessites, no has de fer operacions, descartes aquest donat i segueixes jugant. Quan el jugador es queda sense donats o no pot aconseguir el següent nombre, és el torn del següent jugador. Guanya el primer a arribar a l'última casella de l'tauler.

La importància de dir la veritat

Imatge
Aquest conte sobre la veritat per a nens ensenya com les mentides poden ser perilloses per a tothom. En el formiguer hi haurà una formiga que no diu la veritat i això suposarà un gran perill per a totes.

Projecte "El Sistema Solar"

Imatge
 No sabem com, però ens ho sabem tot! És el que passa quan aprenem divertint-nos. Mireu els recursos que hem emprat i les activitats que hem fet. Senzill però eficaç ;)

Netegem la marjal... Equipazo!!!

Imatge
  Hui la marjal està un poc més neta gràcies a vosaltres!!! Fins la próxima!!!!

Fem rimes amb Honorato

Imatge
 Hui tocava crear poesia. Us recomane este llibre i, a partir d'ell començar a generar rimes. Dóna moltíssim joc i s'ho han passat genial.