Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juny, 2021

Ens anem a tercer!!!

Imatge
Hui ha sigut un dia trist i feliç al mateix temps. El moment del regalet ha sigut preciós, el photocall molt divertit, l'entrega de diplomes emocionant i estos xiquets i xiquetes absolutament meravellosos. Fins a sempre... Us estime!!!

El nostre projecte d'història

Imatge
 Mireu com ha quedat, és genial! Però el més genial de tot és que ho han fet tot a classe, en equips, sense adults. Iniciativa i autonomia "en estado puro".

Multipliquem amb Happy Burguer

Imatge
L'objectiu de el joc és recollir els objectes que ha perdut el gat. Però el camí a aquestes joguines, menjars i begudes no és fàcil. Per trobar-los has de saltar més i més amunt. Però vés amb compte, has de ajudar a triar les plataformes adequades perquè pugi. En els núvols hi ha preguntes ia les plataformes tens respostes. Si tries la resposta correcta, vindrà la següent pregunta i podràs saltar més. Perds una vida si tries una plataforma equivocada. Pel camí també podràs recol·lectar vides. El joc està dividit en 12 nivells i els nivells de les taules són més difícils en cada nivell. Gaudeix amb aquest joc de taules de multiplicar. https://www.tablasdemultiplicar.com/happy-burger.html  

El valor de compartir

Imatge
Avui us deixe un curt animat que m'encanta. Crec que transmet uns valors molt bonics i que totes les persones hauríem de conèixer. Gaudiu-lo!!