Activitats 3r trimestre

Aquest últim trimestre hem anat a topeeeee!!! Tant, que no he tingut quasi ni temps de penjar cosetes al bloc de la classe. Però ara que tinc un moment, no vull deixar de contar-vos algunes de les activitats que més ens han agradat...

Taller d'escriptura creativa
Hem inventat històries, hem creat els nostres propis llibres i els hem presentat als companys i companyes. Després els deixem a la biblioteca de la classe per a que qui vulga se'l puga llegir, inclús portar-se'l prestat a casa.








Joguets reciclats
Ens visita Katakrak, una companyia d'art de carrer que construeix jocs súper creatius amb materials reciclats. Divertidíssim!!!















Animació lectora
Primer anàrem a l'auditori a veure Charlie i la fàbrica de xocolate en anglés. Després hem gaudit també de diverses animacions lectores al sociocultural. No hem parat!





Dia de la diversitat familiar
Este dia eixírem al pati a llegir en parella llibres que ens apropen als molts tipus de famílies diferents que existeixen. Per la vesprada ho vam celebrar amb tota l'escola.













Visita a la fàbrica Danone
Molt interessant, ens expliquen com es fa el iogurt i com funciona una fàbrica. Al final ens conviden a esmorzar i ens fan un regalet.







Exploració i rastreig
Hem aprés a interpretar plànols i a orientar-nos en l'espai. Gràcies Vicky per preparar-nos aquesta activitat!!










I la collita!!!
No podíem anar-nos de vacances sense collir les nostres mini-cebes!!! Són xicotetes però és la nostra collita... les plantàrem, les cuidàrem i les hem vist créixer. L'any que vé, més!






Comentaris